09 вересня 2021

«Samsung IT-школа» продовжує реєстрацію на 2021-2022 навчальний рік до 20 вересня!

«Samsung IT-школа» - це сучасна, якісна та цілковито безкоштовна IT-освіта за світовими стандартами міжнародних компаній

 

 

  • Це унікальна можливість ще в школі спробувати свої сили в обраній діяльності, щоб переконатися в правильності вибору.
  • Це неповторна нагода – розробити й реалізувати власний IT-проєкт, що принесе не тільки безцінний досвід, а й цінні подарунки від світового технологічного лідера Samsung Electronics.

 

«Samsung IT-школа» – унікальний проєкт, орієнтований на старшокласників, перед якими вже зовсім скоро постане необхідність вибору професії та вступу в доросле життя. У програмі навчання особливий акцент зроблено на практичній складовій, що стимулює учнів бути самостійними й по-справжньому готує до майбутнього. Проєкт успішно реалізує компанія «Samsung Electronics Україна» у співпраці з Міністерством освіти й науки України ще з 2016 року, коли відкрилися перші дві школи в Києві. Відтоді «Samsung IT-школа» привернула увагу багатьох талановитих школярів, тож її географія розширилася. Окрім Києва, наразі функціонують відділення в Харкові, Львові та Дніпрі, у яких сотні учнів під керівництвом IT-фахівців щороку здобувають базові знання та навички програмування Java на Android і розробляють власні проєкти: додатки, програми, ігри тощо.

 

Програма «Samsung IT-школи»  розрахована на один навчальний рік, який складається з 4-х основних модулів. Сюди входять: основи програмування мовою Java, об’єктно-орієнтоване програмування мовою Java для Android, основи інформаційної безпеки, ознайомлення із системами управління базами даних на прикладі SQLite. Заняття проходять двічі на тиждень на базі спеціально обладнаних класів у приміщеннях загальноосвітніх шкіл та ліцеїв. У кінці курсу випускники захищають власні проєкти – мобільні додатки для Android.

 

Усе навчання безкоштовне, потрібно тільки пройти попередній відбір і пройти тестування, за результатами якого буде визначено найкращих претендентів, зарахованих до «Samsung IT-школи». Заняття відбуваються двічі на тиждень протягом одного навчального року – зазвичай у сучасних комп’ютерних класах, спеціально обладнаних компанією Samsung, однак пандемія змусила розробити рішення для комбінованого навчання, поєднуючи  віддалений формат з заняттями у класах. Що аж ніяк не може завадити мотивованим особистостям здобувати якісну освіту: цього року вже другий курс завершив навчання й представив результати своєї праці онлайн.

 

Для реєстрації на 2021-2022 навчальний рік потрібно до 20 вересня 2021 року заповнити форму за посиланням. Усім зареєстрованим буде повідомлено деталі й умови проведення вступного тестування. За підсумками тестування  учні отримають можливість безкоштовно навчатися в «Samsung ІТ-школі».